Kom lekker varen!

Kajakclub de Oeter organiseert ook leuke teambuilding activiteiten naast het originele aanbod, wat de club uitermate geschikt maakt voor een sportief bedrijfsuitje of een actieve familiedag.

Activiteiten

Tijdens het bedrijfsuitje kun je met een Canadese boot, kajak, waterfiets of sub het water op. Je mag dan op het oude stuk van het kanaal varen. Met een begeleider kun je ook naar Rotem of richting Bree varen. Dit zijn tochten van ongeveer 4 tot 5 kilometer.

Om de teambuilding nog meer te stimuleren is het ook mogelijk om de sportieve dag te verlengen en na het varen met mountainbikes op pad te gaan. Je gaat dan bijvoorbeeld eerst een uur kajakken en daarna nog een uur of anderhalf fietsen over het mooie bosparcours. Deze route is ongeveer 20 kilometer lang, heeft verschillende heuvels en is niet gevaarlijk. Een leuke teambuildingsactiviteit dus!

Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de rondvaartboot. Zo hebben we een kleine boot voor zes personen waarmee men van het eiland kan worden overgezet om een stukje te wandelen. De kosten voor de boot bedragen €1 per persoon.

Wil je een uitje plannen?

Boek je bedrijfsuitje of familiedag online of bel met +32 472 08 25 05

Uitje plannen