Lidmaatschap

Onbeperkt varen

Voor slechts €40 per jaar kun je al lid worden van Kajakclub de Oeter! Daarmee is onze kajakclub de goedkoopste van België en zelfs van de Benelux.

Voordelen aan het lidmaatschap
Als lid van de Kajakclub kun je het hele jaar lang gebruik maken van de watervoertuigen van onze club. Binnen de openingstijden of door een afspraak te maken voor buiten de openingstijden om. Leden mogen iedere dag het water op, zonder dat daar extra kosten aan verbonden zitten.

Leden kunnen ook mee varen naar de Maas, naar Duitsland, of mee naar wilde wateren in de Ardennen. Voor sommige reizen wordt een paar euro reiskostenvergoeding gevraagd. Verder zitten er voor de leden geen extra kosten verbonden aan deze tochten.

Voorwaarden
De voorwaarden om lid te worden van de Kajakclub zijn dat je minimaal 25 meter moet kunnen zwemmen, je moet 7 jaar of ouder zijn en je zwemdiploma hebben gehaald. De club is niet verantwoordelijk voor ongevallen.

Lid worden?
Stuur ons een e-mail op info@deoeter.be, we mailen je graag ons inschrijfformulier en meer informatie.

Je eigen kajak stallen

Dat kan! Met €15,00 per jaar is kajakclub de Oeter de goedkoopste in de omgeving. In ruil hiervoor heb je altijd toegang tot je kajak, binnen en buiten het seizoen.

Openingstijden

Onze openingstijden

1 juli tot en met 31 augustus

In het seizoen is de club iedere dag geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur, al loopt dit op zonnige dagen nog wel eens uit.

Buiten het seizoen

Buiten bovengenoemde dagen is de kajakclub open op woensdag, zaterdag en zondag van 10:00 tot 18:00 uur.

Prijzen

Lidmaatschap of leren kajakken

  • Liggeld voor je eigen kajak: €15 per jaar
  • Lidmaatschap: €40 per jaar
  • 5 lessen van 2 uur: €75

Een dagje varen

  • Kajak huren €10,00 per uur
  • Sub huren €10,00 per uur
  • Waterfiets huren €10 per uur
Reserveer online